Kas Blackberry töötab Eestis ?
On kellegi konkreetseid kogemusi ausustatud alades ?
On kellegi konkreetseid kogemusi ausustatud alades ?
Paar aastat tagasi oli enda oma Eestis kaasas. Telefoni funktsioon toimis hästi. Ei mäleta mis võrgus ta roamis. E-post aga vähemalt minul ei funktsioneerinud.
On kellegi konkreetseid kogemusi asustatud alades ?
Paar aastat tagasi oli enda oma Eestis kaasas. Telefoni funktsioon toimis
hästi. Ei mäleta mis võrgus ta roamis. E-post aga vähemalt minul ei
funktsioneerinud.
Tänud info eest . Just meili'st olingi huvitatud .
Meil ei tööta kahjuks
On kellegi konkreetseid kogemusi asustatud alades ?
Paar aastat tagasi oli enda oma Eestis kaasas. Telefoni funktsioon
toimis
hästi. Ei mäleta mis võrgus ta roamis. E-post aga vähemalt minul ei
funktsioneerinud.
Tänud info eest . Just meili'st olingi huvitatud .
Blackberry telefoni funktsioonid töötavad väga hästi Eestis.
Mailiserveri teenust Eesti mob operaatorid ei paku. Kui on soov kasutada Blackberry täislahendusi (mailserver) siis on võimalik Lätlaste Bite operaatoriga leping teha kes pakub täislahendust Blackberryle kõige lähemalt ja soodsaimalt. Eesti võrguoperaatorite sim kaarti kasutades töötab vaid telefon ja weebis surfamine GPRS 3G jne. Omal mul Lätlaste Bite operaatori pakett tööandja poolt töötegemiseks.
exactamundo ... Leave berry home, use Nokiiia instead
Kui küsida tohib siis kuidas sa interneti tööle said ?
Ma olen proovinud igatepidi ja ei saa, käisin isegi mööda esindusi.
Ta ei annagi ju seadeid milles peaks saama valida, et hakata seadistama üldse seda, et saaks netti kasutada..on sul mingeid häid ideid ?
Kinnitan. BB töötab eestis. Ei tööta BB GPS, tuleks kasutada AmAze, Google maps, Garmin ja muu - need töötavad väga hästi. Ei tööta BB meilide allalaadimise süsteem, meile saab netis kätte või Gmail application-iga. Intrenet, sms, jm töötab.
pole vaja käia mööda esindusi. paistab et nemad lihtsalt ei taha aidata. interneti seadistamiseks tuleb sisestada APN - pöörduspunkt Options-Advanced options-TCP/IP menüüs.
aga kas keegi oskaks öelda kas bbm kah eestis töötab elisa või emt sim kaardiga? või töötab see sinult mõne teise operaatoriga?
Hi,
Elisas töötab.
BB Bold 9000. Blackberry enda Browser/Mail/Instant messaging ei toimi, kuid õnned on 3rd party pakkujaid. Browser tegelikult töötab, kuid ainult üle WiFi.
3rd party apps:
Internet - Opera Mini
Mail - Tiggit Mail (pop/imap + tuntumad tegelased vaikeseadetega (hotmail, yahoo, gmail))
Instant messaging - Nimbuzz (kõik ühes - MSN, Facebok, ICQ, Yahoo, GTalk jpt)
Google Mobile Apps - Gmail, Google Maps (positsioneerimise ja directionitega) toimivad kenasti.
Lisaks võimalik enamikele mail-boxidele läheneda ka läbi interneti, seega e-mail on igal pool kättesaadav.
Kõige lihtsam mailbx funkkama saada on kasutada Google GMail App'i.
Näiteks - gmaili settingutest paned importima nimi@firmanimi.ee mailid.
Samamoodi ka default mailboxiks nimi@firmanimi.ee.
Blackberrys on sul seega töömail, mis võtab ning saadab töö-mail'e aadressilt nimi@firmanimi.ee - mingit märget gmaili app'i kasutamise kohta ei jää.
Sama siin, O2 Germany ostetud Blackberry Storm 9530, selgus, et keegi Eesti operaatoritest ei oma Blackberry litsentsi, internetis surfates veedetud tunde ja tunde, lõpptulemus on siin:
Saab toimima:
Mailid- Gmail (ainult üle mobiilse interneti)
Browser- Opera
MSN- Nimbuzz
Ei saa:
BB Messinger
Appstore
MMS
Originaal GPS
Eesti keyboard (täppidega tähed)
Telefon on ilus, hea ja võimekas, aga üldiselt oleks soovitus: stay away, kuniks keegi Eestis BB teenuseid ametlikult pakkuma hakkab, seniks palju ajakulu ja poolikud lahendused. Ei leidnud netist ühtegi lahendust kuidas, e-mail, browser või MMS service booke muuta, samuti ei tea Eesti operaatorite vajalikku infot, iseenesest saab programmiga MagicBerry service booke tekitada ja muuta.
bb 8520. wifi töötab millegipärast ainult kaitsmata võrkudes. password protected võrkudes ligipääsu ei ole.
millest see võiks tingitud olla?
ja kas keegi võiks seletada seda TC/IP lugu? mida advanced optionsisse täpselt sisestama peaks. olen tele2.
TCP/IP lugu tahaks minagi teada..
BB Javelin on. Ei saa wifit tööle. Võinohh, ühenduses olen aga ei saa kasutada kuna Opera ei ole installitud.Kui installida seda tahan, ütleb et tahab võrguga ühendust. Ühesõnaga, netti ei saa ma praegu mitte mingit moodi.
Kellelgi vähegi ideid on kuidas asja tööle saaks, siis abi on teretulnud!
*uitmõte* Koguks õige eesti blackberry kasutajad kokku ja teeks mõnele operaatorfirmale ettepaneku BB dataplan ka eestisse luua.
opera tõmba m.opera.com lehelt ja pane läbi usbi telefoni. mina sain selle nii.
endiselt on lahendamata küsimus kaitsmata vs kaitstud võrkude koha pealt.
ühendab ilusti ära, kui password sisse panna, aga netti ei saa!
Ma installisingi opera läbi USBi peale, aga kui ma operat lahti tahan võtta tuleb ette valge ekraan opera logoga, mis väidab et installib... ja seda installimist ta jääbki tegema .. :(
Äkki sellest on abi, minul töötas.
http://www.blackberrytune.com/how-to-browse-internet-on-blackberry-using-wi-fi-without-...
Wuhuu, Edusammud!
Pean küll tunnistama et sellee lingi järgi toimides asi korda ei saanud :( ... AGA
Lõpuks installis opera ennast ära. Ma proovisin seda ikka päris paar korda mitme erineva installifailiga...
Muidu veel niipalju et kustutasin mingeid eelsalvestatud USA võrke ära.. ma ei tea kas see aitas, või tõesti oli asi opera installifailis. Igatahes, sain oma Javelinis neti tööle..
Teistele üritajatele: Lootus sureb viimasena! :)
Cheers!
Hei, mil moel see opera install teil õnnestub? olen tõmmanud arvutisse erinevaid opera mini versioone, mille lahtipakkides kahest failist kumbagi bb storm 9500 ära ei tunne. Kas on telefonil mingi kindel folder kuhu need kopeerida tuleb, või on tegu valede failidega(operette-hifi-et-nojsr75.alx ja operette-hifi-et-nojsr75.cod). Igaljuhul ei suuda telefon nendega miskit tarka ette võtta nagu ka mina. wifi puudub ning ei ole suutnud seni kuidagi netiühendust tekitada. Iga abi teretulnud!
Heya! Ma vaatan, kas mul on installfail alles ( kas leian üles ).
Kas .jar failiga oled proovinud?
Tänud, ei ole alustan nende otsinguid - äkki õnnestub leida ning lahendavad probleemi. Tänud soovituse eest, proovin leida. Igaks juhuks küsin veel, ega enda installifaili ei ole leidnud?
Ei leidnud kahjuks :(
Selge,
tänan. Ka .jar failiga sai katsetatud - nõuab siiski neti olemasolu, mida ma kahjuks ei suuda võimalik, et wifi puudumisel talle pakkuda :(
kas said lõpuks tööle?
Hey, sa oled vahepeal tööle saanud?
täpitähti saab küll: hoia all A (või O;U) ning trackballiga üles/alla.
BB Stormil on touchscreen ja trackballi ei ole, kas keegi on saanud Stormil täppidega tähti tööle? Mul pole õnnestunud.
Endal on Blackberry Storm ja saab teha täppidega tähti küll. Hoia sõrme ekraanil kas a,o või u kohapeal natuke aega paigal ja siis ilmub ekraanile väike rivi tähtedest mida saad valida. On olemas kõik täppidega tähed.
parkimine ka kuidagi peale smsi saatmise toimib kellelgi?
Hei, kas keegi teist teab, kas eestis on võimalik kuidagi foursquare'i ka peale panna?
Küsimus teile, kas keegi saab teist nii netist käia et wifi levialast väljas v, ml on blackberry 9000 bold ja wifis saan ilusti käia aga 3G v üleüldse niiisama nagu netis telefoniga käia ei saa kui wifit pole, kas keegi oskab aidata ja see pole kõnekaardi viga ka olen proovinud mitmeid kõnekaarte
Küsimus teile, kas keegi saab teist nii netist käia et wifi levialast väljas v, ml on blackberry 9000 bold ja wifis saan ilusti käia aga 3G v üleüldse niiisama nagu netis telefoniga käia ei saa kui wifit pole, kas keegi oskab aidata ja see pole kõnekaardi viga ka olen proovinud mitmeid kõnekaarte
kas ostes töötas sul kohe wifi normaalselt või pidid midagi ( nt opera ) downloadima või wifi seadeid muutma vms ? sest mul endal ei tööta wifi ja olen kõike proovind, näitab et wifi on aga see märk on hall ja millegipärast ei saa ikkagi internetis olla , oskab keegi aidata? mudel on muidu curve 8520
mul ka 8520 ja täpselt sama jama. 
Maria H ma sain korda oma wifi-värgi.
Avastasin, et Options -> Mobile network -> Data Services oli mul OFF, panin ON-i peale ja töötab ka parooliga wifi levialas
MA OLEN NII ÕNNELIK!!
Hi,
Elisas töötab.
BB Bold 9000. Blackberry enda Browser/Mail/Instant messaging ei toimi, kuid õnned on 3rd party pakkujaid. Browser tegelikult töötab, kuid ainult üle WiFi.3rd party apps:
Internet - Opera Mini
Mail - Tiggit Mail (pop/imap + tuntumad tegelased vaikeseadetega (hotmail, yahoo, gmail))
Instant messaging - Nimbuzz (kõik ühes - MSN, Facebok, ICQ, Yahoo, GTalk jpt)Google Mobile Apps - Gmail, Google Maps (positsioneerimise ja directionitega) toimivad kenasti.
Lisaks võimalik enamikele mail-boxidele läheneda ka läbi interneti, seega e-mail on igal pool kättesaadav.
Nii hästi on ära seletatud, aga ei saa ma oma BB Bold 9650-i internetti. Wifi võrgus on kõik OK. Tarkvara OS6, mis on uusim minu telefoni jaoks. APN panin internet (Elisa võrk). Tahaks tõesti puust ette ja punaseks, mis mul valesti võib olla.
ENG