kedagi manitobas ka on?
Elan Winnipegis pea aasta juba, ja kuigi kodustega saab suht tihti suheldud, oleks huvitatud, kas siinkandis veel eestlasi leidub. EKN lehe andmetel on meid Manitobas 57 (58 koos minuga siis). Kuigi vene ja soome keelt olen tänaval teinekord kuulnud, siis eestlased tunduvad peidus olevat.
kedagi manitobas ka on?
Elan Winnipegis pea aasta juba, ja kuigi kodustega saab suht tihti
suheldud, oleks huvitatud, kas siinkandis veel eestlasi leidub. EKN lehe
andmetel on meid Manitobas 57 (58 koos minuga siis). Kuigi vene ja soome
keelt olen tänaval teinekord kuulnud, siis eestlased tunduvad peidus
olevat.
Paistab et ei ole. Vähemalt seda lehte nad ei külasta...
kedagi manitobas ka on?
Tere! Minu nimi on Lisa.Ma elan Winnipegis juba 1 aasta minu perega koos.
Ma olen Tallinnast.
Kus te elate Winnipegis? Kas teile meldib Manitoba?
Bye. Lisa
kedagi manitobas ka on?
Tere! Minu nimi on Lisa.Ma elan Winnipegis juba 1 aasta minu perega
koos.
Ma olen Tallinnast.
Bye. Lisa
Kuidas seal elu kah on, ise ka varsti tulemas kanada suunas, siiani on takistuseks olnud puudulik info, kuna plaan on sinna jääda pikkemaks, siis tahaks infot mida aga iinternetis väga vähe leida on, kuidas kanadas üldse elu on?, milline rahvas on see, sõbralikud, avatud, kurjad, tigedad, õelad??????????
Kanadasse
Kui õigekirjaga on Eestis probleeme peabki Kanadasse emigreeruma!
Kanadasse
Kirjutasin kiiruga, kahjuks tegin seda töökohas , ja polnud soovi vahele jääda, teiseks võid oma idiootse vingumise endale p....e pista, sinu-suguseid vingujaid ja tahan olla teadjaid kohtan tihti oma alal, mine vingu Delfi leheküljel, seal kindlasti huvitab kedagi mida sina oskad ja tead, veel üks fakt, õige-kirja pole olemas, me kasutame rooma tähestiku ja nii nimetatud eesti keel on kokku möksitud erinevatest meist üle-käinud rahvastest.
Kanadasse
Kirjutasin kiiruga, kahjuks tegin seda töökohas , ja polnud soovi vahele
jääda, teiseks võid oma idiootse vingumise endale p....e pista,
sinu-suguseid vingujaid ja tahan olla teadjaid kohtan tihti oma alal, mine
vingu Delfi leheküljel, seal kindlasti huvitab kedagi mida sina oskad ja
tead, veel üks fakt, õige-kirja pole olemas, me kasutame rooma tähestiku
ja nii nimetatud eesti keel on kokku möksitud erinevatest meist üle-käinud
rahvastest.
Kas Sul oli täna jälle kiire? Kirjutasid töökohas ja kartsid vahele jääda?
Manitobas peaks aga Sulle meeldima. Tööd peaksid samuti kusagil farmis karjasena leidma ilma suurema probleemita. Kanadalased on toredad ja lahked inimesed. Eriti meeldivad neile targad ja haritud inimesed. Lolle nad ei salli aga lollid saavad peksa igal pool. Edu Sulle Kanadasse emigreerumisel.
kedagi manitobas ka on?
Tere! Minu nimi on Lisa.Ma elan Winnipegis juba 1 aasta minu perega
koos.
Ma olen Tallinnast.
Bye. Lisa
tere, lisa,
oleks huvitav teiega kirjutada eesti keeles, elan ise tallinnas, eestis, vastust ootama jäädes.
ülle,
Olen siin juba juuni kuust 2009!
Tervist. Sattusin siia lehele puhtjuhuslikult. Kokku olen Kanadas juba pea 9 kuud sisenedes Nova Scotiast, Halifaxi linna kaudu. Siin Winnipegis alustasin Augusti kuus õpinguid Winnipeg Aviation`i lennukoolis ja lähima kuu jooksul on ka lõpueksam. Siis saab minust erapiloot. Kui teie pere ikka veel pole mõnd eestlast trehvanud, siis nüüd oleks meil võimalus ometi kodukeelt kõneleda. Seda muidugi juhul kui teie pooltki oleks huvi! Elan Gallagheri tänaval Logani tänava lähistel ja mul on blogi ka, kuid seda ma puhtrahvalikult avaldada ei sooviks. Jõudu soovides 27. aastane eestlane Mario!
Elan Winnipegis juba 2005 aastast!
Tere! Sattusin siia lehele ka juhuslikult ja milline üllatus-lugeda, et Winnipegis leidub teisigi eestlasi.Päris tore oleks vahel juttu ajada kui huvi on. Elan perega River Park South'i piirkonnas. Tervitades Kristi.
Thunder Bays
Tere,
room naha-kuulda, et siin kandis ka nooremaid Eestist parit eestlasi leidub! Thunder Bay jaab kyll Winnipegist kuue tunni kaugusele, aga aeg-ajalt satub sinnagi kaima. Tavaliselt Winnipegi folgile
Ise tulin Kanadasse neli ja pool aastat tagasi doktorikraadi tegema. Abiellusin ja seadsime end sisse Thunder Bays. Kui keegi veel plaanib see suvi Winnipegi folgile minna, andke teada, oleks vahva trehvata! 100% kindel minek veel ei ole, sest mingi aeg tahaks suvel ka Eestis ara kaia.
Kui keegi Thunder Baysse satub, votke yhendust!
Triin
Elan Winnipegis juba 2005 aastast!
Tere Kristi. Saabusin tagasi 14. veebruar 2012 Permanent Resident ina labi oma Kanada naise. Teen parasjagu Klass 1 lube, et minna Bisonisse rekka peale USA vahet soitma. Kodus oldud poolteist aastat olin Euroopa rekkade peal. Oleks huvitav toesti kokku saada. Tervitused.
ENG